English (United Kingdom)Svenska (Sverige)
HomeThe CarsThe ZapmobileBilen igång igen

Bilen igång igen

Written by Zaphod September 29 2002 at 22:36.

This article is only available in swedish!

DSCF0016DSCF0020DSCF0021DSCF0101DSCF105

Nu händer det saker igen...

För ganska exakt två veckor sedan lyckades jag starta S2:an igen, behöver jag tala om hur nervöst det var?

Det konstiga är att den startade direkt, utan några som helst problem, det var bara en enda slang som läckte lite. Bara o dra åt slangklamman lite till så var det problemet löst. Vad fick jag då byta? Tja, det blev en ny vev (kunde slipat om den gamla men ingen kunde leverera underdimensionslager till den), alla lager byttes och av någon konstig anledning bytte jag även oljepumpen Tongue out Dessutom behövde vevstakarna en liten översyn eftersom lagrena roterat runt i stakarna. Sen fick jag ju balansera allt igen pga den nya veven. Nu är dock rubbet i toppskick igen. På dessa två veckor har nu bilen rullat drygt 35mil, utan nårra problem alls egentligen.

Det enda som har varit lite märkligt var laddtrycket, ville inte ladda mer än 0.8bar, det problemet fick dock sin lösning idag, en slangklamma som slitit sig lite. En luftläcka märks ju inte på hur min bil går, mer än att den blir trött, har ju luftmassemätaren på trycksidan, eftersom det läckte innan den, ja då mäter den ju rätt iallafall..

Nu ska nog bilen ställas av för vintern, sen ska lite småfix ordnas i vinter,
ny IC o nytt insug kanske, om pengarna tillåter..

Så nu har man skaffat sig en vinterbil oxå, en vrålhäftig Audi 80 2.0 från - 90 Smile

Passade på att testa den ordentligt direkt, har haft den en vecka nu, o kört 120 mil, kan en bil verkligen dra under en liter/mil ?? trodde inte jag... Smile

order levitra and not worry that it will condemn society buy levitra online and find out that it was you would be simply impossible.

Permalink | Print | E-mail

0 Comments | Add Comment

valid xhtmlvalid css

Copyright © 2009-2010. All rights reserved.