English (United Kingdom)Svenska (Sverige)
HomeThe CarsTote's Avants feed-image

TotesAvants.eng.760x324

0 Comments

   

S2 Avant #1

Written by Tote.

This article is only available in swedish!

audi1audi2audi3baudi1baudi2baudi3

Snodd å grillad av rånare

Det här bilen var det bara att tanka, serva och gasa med, ingenting gick sönder som behövde repareras, det kan ju bero på att bilen bara var 4 år när jag köpte den. Sen att några rånare tyckte den skulle vara en perfekt flyktbil och sen eldade upp den är en annan sak... Läs artikeln i aftonbladet [här].

order levitra and not worry that it will condemn society buy levitra online and find out that it was you would be simply impossible.

Permalink | Print | E-mail | 0 Comments

   

S2 Avant #2

Written by Tote.

This article is only available in swedish!

naudi01naudi02naudi03naudi04naudi05naudi06naudi07naudi08naudi09naudi10kattarkvadd01kvadd02kvadd03kvadd04kvadd05kvadd06kvadd07kvadd08kvadd09

Mosad av Tote himself

Min första IRRY-bil! Efter att den första S2:an blivit TV-kändis så blev det en likadan till, hade ju lackade ögonlock liggandes hemma =). Den här bilen gillade att krångla däremot, böt en hel del grejer och den stod på pallbockar i polarns garage i 2 månader med hela fronten lös i väntan på nya AC-kompressorn och servopumpen...

Servopumpen kan jag numera demontera och montera i sömnen på S2:an, NEO ringde och väckte mig en morgon och jag fick väl det mesta rätt i halvkoman... Men har man haft lös den 5 ggr så kan man det.

Den här var med om att åka ifrån M3:or, Porschar och lite annat...

order levitra and not worry that it will condemn society buy levitra online and find out that it was you would be simply fabulous.

Permalink | Print | E-mail | 0 Comments

   

valid xhtmlvalid css

Copyright © 2009-2010. All rights reserved.