English (United Kingdom)Svenska (Sverige)
HomeThe CarsGreen IgnitionSaknade kolvringar, chassidelar och växellåda

Saknade kolvringar, chassidelar och växellåda

Written by Beppo December 05 2004 at 19:38.

This article is only available in swedish!

Digicam_082Digicam_090Digicam_091Digicam_093Digicam_098Digicam_099Digicam_100Digicam_102Digicam_137zinkat_001zinkat_002

Det var så länge sedan jag uppdaterade att jag inte ens minns vad jag skrev sist, så jag fick helt enkelt gå in och läsa om hela mitt projekt. Efter att ha gjort det så undrar man ju hur fan man mår egentligen.?! Skit i det. Läget nu är enligt följande:

Motorn är fortfarande inte klar. Blocket är klart, kolvarna finns, stakarna finns och veven finns. Lager finns, ny olje- och vattenpump samt packningar och bultar finns. Det finns däremot inte 15 kolvringar utan bara 14. Det saknas en oljeskrapring men snart skiter vi i det och monterar ihop skiten ändå. Det går ju alltid smälla i den sista kolven när ringen kommer, eftersom motorn troligen inte kommer monteras än på något år eller så.

Fjäderbenen har kommit tillbaka från Tyskland och ligger nu och blänker i en hylla. Jag tänkte att när jag ändå har börjat pilla på bakvagnen, så är det lika bra att måla lite grejer där bak också, så jag plockade ner allt som finns under bilen fram till växellådan. Nu kom jag på en än mer lysande ide så klart, så jag pressade isär alla delar och spindlar och slog ur alla bussningar som satt fast överallt. Sedan blästrades allt och skickades för elförzinkning! =) Dom grejerna var och hämtades i veckan och ligger nu i en källare och glänser lite fint. Rätt så onödigt egentligen men väldans, väldans fint blir det nog när det är klart.

Det känns inte som det har hänt så mycket och då har det ändå gått ett helt år. Nu är det ju så att min plånbok har blivit helsikes mycket lättare, så något måste jag ju ha gjort iaf. Bussningar till länkarmar och bakaxelklump t ex. kostade väll några slantar, men sedan är det väl en massa jag har glömt. Så nu får det vara nog för denna gången.

Jo just det. Jag har köpt en RS2-låda också och bakaxeln ligger hos ACE för genomgång, lagerbyte och byte av packboxar, samt så skall den schimsas tight.

order levitra and not worry that it will condemn society buy levitra online and find out that it was you would be simply impossible.

Permalink | Print | E-mail

0 Comments | Add Comment

valid xhtmlvalid css

Copyright © 2009-2010. All rights reserved.