English (United Kingdom)Svenska (Sverige)
HomeThe CarsGreen IgnitionNytt block, hjulupphängningar, bromsar och RS2-delar

Nytt block, hjulupphängningar, bromsar och RS2-delar

Written by Beppo November 04 2003 at 18:53.

This article is only available in swedish!

hjulhus_tomt_ho_framgaragetfjaderben_isarBromsar_p2bromsar_p1nya_lampornaRS2_backspeglar2RS2_backspeglar1ok_adaptrarok_adapter1UrS4_bromsar_bak

Blocket var inget bra upptäcktes och ett nytt har nu inhandlats för att kunna gå vidare med motorn. Tid saknas men jag får väl ta och rensa detta inom kort så det kommer iväg till Borås. Vidare så har jag rivt ner allt vad hjulupphängning heter för att måla och göra fint samt montera ett coilover-kit från H&R tillsammans med polybussningar. Jag har även köpt en hel drös med nya skruvar och andra småprylar från VAG för att allt skall vara nytt och fräscht.

Ventilerade bromsar från UrS4 är inpassade och klara för montering bak när grejerna väl är på plats. Detta var ingen större maöver men blev lite omständigt pga. felmätningar och annat strul.

Bromsarna fram är även dom inpassade och klara med nytillverkade finfina adaptrar och allt =)

Jag har även köpt på mig två uppsättningar RS2 speglar och en RS2 bakre kofångare. En uppsättning speglar och kofångaren såldes eftersom jag inte har användning för grejerna och behövde pengar. Jag kom mig även för att köpa ett par nyare strålkastare eftersom dom nu finns på marknaden till ett vettigt pris.

Vidare så har garaget fått sig en uppfräschning genom en städning och uppsättning av verkty osv.

Det är nog allt just nu om jag inte minns fel.

MEN, det kommer mera kan jag lova...

order levitra and not worry that it will condemn society buy levitra online and find out that it was you would be simply unbelievable.

Permalink | Print | E-mail

0 Comments | Add Comment

valid xhtmlvalid css

Copyright © 2009-2010. All rights reserved.