English (United Kingdom)Svenska (Sverige)
HomeThe CarsGreen IgnitionMotorjobb + inredning

Motorjobb + inredning

Written by Beppo March 28 2003 at 16:35.

This article is only available in swedish!

Toppen ligger portad och klar med kammarna monterade färdigt att sättas på plats. Andreas på Momek har gjort ett bra jobb enligt mig och han är mycket kunnig och bra på att förklara vad han gör. En annan källa som kollat på toppen kunde konstatera att det kommer finnas utrymme för en Ver. 2.0 av min motor om jag vill ha mer efter ett tag eftersom det tydligen fanns mer att ta av i toppen.

Blocket ligger hos Micke i Borås. Det är nu borrat och toppdeckat klart att bestyckas med de större kolvarna som hör till detta stroke-kit. Micke var här och mätte lite på toppen för att bestämma hur kolvarna skulle bearbetas eftersom detta inte var gjort. Nu är dom svarvade till rätt höjd för lämplig kompression och kolvtopparna är bearbetade.

Jag har köpt en extra inredning som skall skickas till en skräddare som skall sy upp en ny skinnklädsel så jag kan sitta mysigt också.

Skall åka ner till Borås någon dag framöver med svänhjul, svängningsdämpare och vevstakar så grejerna kan skickas på balansering tillsammans med den nya tryckplattan som jag ännu inte beställt och inte betalt med som är hemtagen till mig ????? Sedan skall en lagersats och en packningssats samt en ny oljepump införskaffas och bottendelen sättas ihop. (Vidare kommer jag behöva en penningtransport som går mot Borås för att kunna betala men det är ju en annan historia)

All kringutrustning på motorn som insug och gren med turbo osv. står fortfarande öppet så vi får väll se vad det kan bli.

order levitra and not worry that it will condemn society buy levitra online and find out that it was you would be simply impossible.

Permalink | Print | E-mail

0 Comments | Add Comment

valid xhtmlvalid css

Copyright © 2009-2010. All rights reserved.